Атанасов с контраатака срещу Радев, сложи го на място

Г-н президентът е добре да ходи по света да ни представлява, не и да се занимава с това

Атанасов с контраатака срещу Радев, сложи го на място | StandartNews.com

Източник: бТВ

Още откакто се сформира това правителство, не съм чул една добра дума от президента. Радев не може да преживее, че не управлява той и негов служебен кабинет. С тези думи Атанас Атанасов от "Продължаваме промяната-Демократична България" коментира поредните критики на Румен Радев към управляващите.

"Излязохме от политическата криза. Г-н президентът е добре да ходи по света да ни представлява, не и да се занимава с това", каза още той.

"Беше преодолян моделът на едноличната власт - първо на Борисов, после на Радев. Сега властта е в парламента, където е дадена от народа", категоричен бе Атанасов.

Власт възпира власт - мнозинството има редовни конфликти и това е гаранцията за ограничаване на корупционни модели, коментира още лидерът на ДСБ.

Атанасов посочи, че ГЕРБ и ДПС нямат мнозинство, но въпреки това ПП-ДБ управляват заедно с формациите на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Според Атанасов Пеевски води предизборна кампания вътре в ДПС и затова е толкова "хиперактивен" в парламента.

Все още не е обсъждан въпросът дали при ротацията в началото на март месец ще има министри на ДПС. Вътрешният министър Калин Стоянов ще е министър до ротацията и след това ще се прецени дали да остане на поста или не. Здравният министър проф. Христо Хинков засега също остава ресорен министър.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ДЕНЧЕВ
преди 4 месеца

ДЖЕНЕРАЛ ТАНАС, ГОЛЕМ АМА МНОГО ГОЛЕМ МЕН!!!!!!

Откажи