Мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа в София

Само за петъчната нощ в столицата са станали 32 катастрофи

Мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа в София | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

След тежка катастрофа в София в петък вечерта мъж е с опасност за живота, съобщава Нова телевизия. Предстои операция по премахване на далака на пострадалия, информира началникът на „Пътна полиция”-София комисар Николай Крушарски.

Само за петъчната нощ в столицата са станали 32 катастрофи. „Пътна полиция” отчита спад с 10-12% на водачите, които шофират след употреба на наркотици и алкохол. Според шефа на КАТ-София това се дължи на новата мярка, при която в подобни случаи се отнема автомобилът на водача.

Статистиката сочи, че най-често жените шофьори сядат зад волана, употребили алкохол. Един от последните случаи в София е на дама, шофирала с 2,7 промила в кръвта. Най-високата измерена скорост по Околовръстния път на столицата пък е 250 км/ч, при ограничение от 80, каза комисар Крушарски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи