Нова рутина за Чарлз. Изненадата

Ето как ще прекарва времето си

Нова рутина за Чарлз. Изненадата | StandartNews.com

Разходки, музика и рисуване с вода ще запълват ежедневието на британския крал Чарлз III, докато се лекува от рак. Това пише в. “Дейли Мейл”, позовавайки се на приятели на монарха. Според тях обаче това, което кралят ще приеме най-тежко в новата си не така натоварена реалност, е скуката.

Близките на краля, включително и съпругата му кралица Камила често го описват като работохолик и въпреки отмяната на всички публични ангажименти те се шегуват, че Чарлз ще преглежда своите “червени кутии” с документи още преди да закуси сутрин.

Някои предполагат, че монархът вероятно ще прекара част от времето си, наслаждавайки се на една от по-особените си страсти: слушайки любимите си записи на покойния канадски певец Леонард Коен, по-специално поетичната песен Take This Waltz, която намира за “много вълнуваща”.

Сега 75-годишният монарх ще продължи да почива в имението Норфолк, където отиде след операцията на простатата, на която се подложи миналия месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
Не, не искаме луд секс! А ти се разкарай!
преди 2 месеца

Луд умора няма.

Откажи
хасан
преди 2 месеца

тъпа простотия

Откажи
Дони
преди 2 месеца

На толкова елементарен човек в интернета не съм попадала до сега.Спри се бе момче - казвам момче,защото зрял човек не би постъпил така.

Откажи
ВикОтПреизпиднята
преди 2 месеца

Виж ти!? Нали до скоро рептилът много работеше с камилата си по мазетата на двореца, та сега щял да скучае.

Откажи
Учуден
преди 2 месеца

Е каква работа толкова върши тоя Чарлз?!?! Фигурант, който се показва на публични места. Нищо повече.

Откажи
Един
преди 2 месеца

Точно така. Това са мухлясалите английски "традиции"

Откажи