Изследване разкри стряскащи данни за Острова. Влиза в негативна класация

Анкетирани са над 500 000 души в 71 страни

Изследване разкри стряскащи данни за Острова. Влиза в негативна класация | StandartNews.com

Ново изследване разкри стряскащи данни за Острова. През последните години Обединеното кралство е раздирано от много проблеми. Често изглежда, че младите са изправени срещу старите; наематели срещу собственици на жилища; несъгласните срещу привържениците на Брекзит; републиканци срещу роялисти. Но ново изследване разкрива, че всички британци определено не са сред най-щастливите.

Според организацията с нестопанска цел Sapien Labs Обединеното кралство официално е втората най-нещастна страна в света. Организацията анкетира над 500 000 души в 71 страни за своя годишен доклад за психичното състояние на света, за да измери как „вътрешното състояние на хората влияе върху способността им да функционират в контекста на живота им“.

Въз основа на откритията си те съставиха класация на най-щастливите и най-нещастните страни в света. Узбекистан се очертава като най-нещастната, а Великобритания  е на второ място. Което означава, че хората, които преживяват война и хуманитарни кризи в страни като Ирак, Йемен и Украйна, са по-щастливи от тях.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай