Излязоха нови шокиращи данни за превратаджиите в Германия

Те не признават легитимността на германската държава и искат да свалят правителството

Излязоха нови шокиращи данни за превратаджиите в Германия | StandartNews.com

Източник: ДПА

Полицията в Германия иззе голям брой оръжия и боеприпаси, принадлежащи на лице, свързано с крайнодясното движение "Граждани на Райха", предаде ДПА.

Прокурорът Волф-Тилман Баумерт заяви, че при претърсване на жилищни имоти в западногерманския град Вупертал са били открити документи и други доказателства, които дават основание да се предположи, че 53-годишният мъж "най-малкото е вярвал в конспиративни теории, свързани с "Гражданите на Райха".

Въпросната организация обединява хора, които не признават легитимността на германската държава и искат да свалят правителството, припомня ДПА.

Въпреки че задържаният мъж е ловец, той не е притежавал разрешително за повечето от откритите в два негови имота оръжия. Полицията разпространи снимки от обиските, на които се виждат 18 дългоцевни и късоцевни оръжия. Освен това е намерено и "немалко количество боеприпаси" за калибри, които не се използват за лов, каза прокурорът Баумерт.

През декември бяха повдигнати първите обвинения срещу общо 27 души, арестувани по време на шумни обиски срещу предполагаеми членове на "Гражданите на Райха".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
koralle700
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи