След уникална драма! Юнайтед отстрани Ливърпул

Битката мина през невероятни обрати

След уникална драма! Юнайтед отстрани Ливърпул | StandartNews.com

Манчестър Юнайтед надви Ливърпул с 4:3 в един спиращ дъха двубой, който дълго ще се помни, за да стигне до полуфиналите за ФА Къп. 

Сблъсъкът мина през невероятни обрати, пропуски и от двете страни, като редовното време завърши 2:2, а в продълженията паднаха още 3  гола, последният в 121-ата минута. 

Червените дяволи поведоха в началото, но след това изоставаха с 1:2 и 2:3, преди да стигна до успеха и да накарат феновете си да полудеят от радост. Малко използваният Амад Диало бе големият герой. 

И двата състава включваха възможно най-доброто, а началото както можеше да се очаква бе интензивно, като още в 4-ата минута Рашфорд потърси далечния ъгъл, но Келехър успя да плонжира и да избие. 

Ливърпул отговори с далечен шут на Собослай, който не затрудни Онана, както и с атрактивен удар от въздуха на Салах, който бе неточен. Домакините обаче определено започнаха амбицирано и в 10-ата минута ликуваха. Рашфорд подаде отлично на Гарначо, който де измъкна зад централния защитник и стреля, Келехър спаси, но Скот Мактомини бе на точното място, за да довкара и да хвърли в екстаз феновете на „Олд Трафорд”. 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай