Ивет Лалова съобщи най-прекрасната новина! Голяма радост

Относно режима си по време на бременността, Ивет Лалова разкри, че се храни здравословно

Ивет Лалова съобщи най-прекрасната новина! Голяма радост | StandartNews.com

Източник: бТВ

Лекоатлетката Ивет Лалова и нейният съпруг Симоне Колио очакват първата си рожба. Най-добрата ни спринтьорка от последните години е бременна в петия месец, стана ясно от нейно интервю в предаването "120 минути" на бТВ.

"Това е другата ми голяма мечта, която се сбъдна. Ще бъда мама. Не смятам да спирам да работя, защото това бебенце, което нося вече работи. Аз съм спринтьор и то от мъничко спринтира", каза Лалова.

Двамата разбрали щастливата вест на олимпийския стадион в Будапеща. "Дойде ми мейл с резултатите от кръвния тест. Симоне беше до мен и му казах: "Ще си имаме бебе". Това е много мил, емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и сега съм щастлива, че ще има още някой с нас", разказа тя.

Относно режима си по време на бременността, Ивет Лалова разкри, че се храни здравословно.

"Вярвам, че здравето е в наши ръце и трябва да се храним добре, доколкото можем. Чувствам се добре, дори в оптимална форма - клякам и съм готова да бягам. С и без бременност вярвам, че трябва да живеем здравословно", поясни бегачката.

Ивет сложи край на кариерата си след олимпийските игри в Токио, които бяха нейни пети в кариерата. Подобно нещо не бе по силата на много спринтьорки.

Лалова не разкри пола на бебето. Водещият на предаването Светослав Иванов и подари два биберона - син и розов, и я попита кой от тях ще вземе. "Ще взема и двата. Полът ще разберете скоро, бебето е едно, не са две", пошегува се тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
хан Крум
преди 4 месеца

Да си жива и здрава Ивет. Дано бебчо независимо момиченце или момченце да е красиво и талантливо като мама. Желая ти много щастливи мигове покрай него.

Откажи