Гришо замени Мадалина. Това ли е новата избраница (Снимки)

Гришо изчака красавицата след нощно парти в Монте Карло

Гришо замени Мадалина. Това ли е новата избраница (Снимки) | StandartNews.com

Първата ни ракета Григор Димитров беше изловен в компанията на бившата френска тенисистка Ализе Лим, позната от екрана на "Евроспорт", където е коментатор. Гришо изчака красавицата след нощно парти в Монте Карло и я качи в мощно Ламборгини, за да потеглят заедно в неизвестна посока. Това стана ясно от кадри с двамата, плъзнали в социалните мрежи.

На видеото се вижда как Гришо изчаква в скъпото си возило, докато Ализе Лим е съпровождана от компания от други дами. Тя се сбогува с приятелките си, а след това се затичва към Ламборгинито на най-добрия ни тенисист. Французойката изпита затруднения да си отвори сама вратата, а Григор джентълменски ѝ помогна, след което натисна газта. 

Двамата бяха на парти, организирано от семейството на принца на Монако Принц Албер II в дните на Мастърс турнира в Княжеството. 

За Гришо и Лим се знае, че се познават от години. И преди време бяха спрягани за двойка, но този път нищо чудно нещата вече да са сериозни. Доскоро французойката имаше връзка с едно от баскетболните величия на Франция и НБА - Тони Паркър. Григор пък скъса с румънката Мадалина Генеа преди месеци. 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Фенка на Григор
преди 2 седмици

Одобрявам отвсякъде!

Откажи
BexCop
преди 2 седмици

Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:--- https://use.my/bman

Откажи