Карадайъ: Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово

Да постигнем успеха с номер 7 за стабилността и ускореното икономическо развитие, каза лидерът на ДПС

Карадайъ: Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово | StandartNews.com

Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който пристигна с Централния предизборен лъч на Движението, за да  присъства на представянето на листата на ДПС за област Силистра. Водач за областта е доц. д-р Джевдет Чакъров. На събитията присъстваха още Йордан Цонев- зам.-председател на ДПС, Атидже Вели – евродепутат, областни и общински председатели на ДПС.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Мечтата ни е достоен живот в Родината /ВИДЕО/

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ в Тутракан (СНИМКИ)

Карадайъ призова събралите се за подкрепа за ДПС на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Той поздрави община Дулово с постигнатите резултати от предишните избори и заяви: „Предходните избори показаха, че има нужда от промяна и това вече е факт, направихме огромна крачка за възстановяване на демокрацията.  Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово. Но трябва да финализираме успеха с номер 7 за стабилността и ускореното икономическо развитие - крачката необходима за достойно бъдеще на нашите деца и нашите родители в страната.”.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Русенско: Изборите трябва да донесат стабилност

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ в Исперих (СНИМКИ)

В своето изказване зам.-председателят на ДПС и водач в Пазарджик  Йордан Цонев припомни значимата роля на ДПС в българския политически живот.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ разговаря с младежи от Търговище /СНИМКИ/

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Омуртаг: Диалогът липсва! /ВИДЕО и СНИМКИ/

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ във Върбица /СНИМКИ/

"ДПС е с кауза, която от това да защитаваме правата и свободите, да защитаваме различността и разнообразието, вярата и езика прерасна в годините  в това да чертаем пътя на нашата страна. Нашият почетен председател пръв очерта пътя на България – НАТО и ЕС, и сега ние първи очертахме пътя и той е да догоним  европейските доходи. Ние знаем тази задача, както и начините да я  постигнем.“, каза още  Цонев. Той поздрави избирателите от Дулово за това, че сa устояли, не са се огънали и са  запазили, сърцето, духа и енергията на ДПС.  В заключение Цонев призова: „Приемете и прегърнете изгубените, за да ги върнем, защото без тях няма да можем да постигнем целите си“.
ВИЖ ОЩЕ: ДПС откри кампанията: Чакат ни значими избори /ВИДЕО/

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Предстои избор, който да донесе стабилност

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай