Виктор Стоянов изуми с признание. Колко е взел от "Ергенът"

Хората не вярват за хонорара му

Виктор Стоянов изуми с признание. Колко е взел от "Ергенът" | StandartNews.com

Виктор Стоянов призна колко е взел от „Ергенът“. 

Първият сезон на „Ергенът“ е история, но все пак Виктор Стоянов не излиза от устите на хората. Една от причините е, че той е една от звездите в нашумялото предаване по bTV Dancing Stars.

Той беше първият ерген в България, опитал да намери любовта в национален ефир.

След участието му имаше куп спекулации каква сума е прибрал за преживяването, като някои от злите езици пуснаха въображението си на свобода и заключиха, че тогавашният мениджър на фитнес клуб е захлебил цял апартамент с печалбата.

Виктор реши да сподели каква всъщност е сумата, която е взел, за да го гледаме три месеца в праймтайма на медията, без да изпускаме и миг от търсенето му на перфектната половинка.

„Аз от предаването нямах хонорар. Тoва е мит и хората не ми вярват. Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите въпроси ми беше, какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта. Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина "Ергенът" да дойде и да срещне любимият човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари. Съгласих се. Единственото ми условие беше, че аз ще изляза в неплатен отпуск и искам те да ми изплатят за трите месеца трите заплати, като им представих трудов договор и те ми изплатиха точно трите заплати, сякаш съм бил на работа“, призна той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
йокин
преди 1 месец

И това му е малко.Показваха го по ТВ,СЕГА,НИ ВТРЪСВА, с рекламите,в които участва.

Откажи
ДядоСоки
преди 1 месец

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил.

Откажи