Тотален обрат! Тони Стораро разкри как е променил живота си

Той силно повярвал в Бог и бил убеден, че именно Бог му е върнал гласа

Тотален обрат! Тони Стораро разкри как е променил живота си | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

За пълна промяна в живота си съобщи попфолк звездата Тони Стораро. През август той ще навърши 48 години, а изглежда по-млад.

"Преди 4-5 години спрях алкохола. Спрял съм дори по малко, по 100 грама алкохол да пия, въобще не близвам! Не употребявам никакви неща! Цигарите ги спрях още 2011 година", разказа певецът в интервю за Нова телевизия.

Тоталният обрат в начина на живот, а оттам – и във външния вид на Тони Стораро е започнал преди няколко години, след като изпълнителят преживява няколко тежки момента. Едно от нещата, които го стреснали най-много била операцията на гласните му струни, когато го предупредили, че кариерата му е застрашена.

Певецът бил много притеснен преди операцията, защото бил изгубил гласа, с който от години си изкарва хляба и издържа семейството си. За щастие операцията минала успешно, проблемите на музиканта останали в миналото, но лекарите го предупредили да ревизира сериозно навиците си. По онова време той обичал, като всеки мъж, да се заседява край масата, да си пийва в компания, а освен това много пушел.

"Докторът ми каза: Пей продължително време да ти чуя гласа! Аз щях да припадна! Чух си гласа и беше брилянтен! Разплаках се и излязох в коридора да пея", допълни още Стораро.

След това той силно повярвал в Бог и бил убеден, че именно Бог му е върнал гласа, давайки му шанс да поправи всички свои грешки. Спрял да пуши, изведнъж отказал и всякакъв вид алкохол, скъсал със страстта си към нездравословната храна и започнал да практикува модерния напоследък режим "фастинг", при който човек се храни само в точно определен малък период от денонощието, а през останалото време гладува.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ефенди
преди 3 седмици

А БОГ НЕ МУ ЛИ КАЗВА ЧЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ...МЕГА ТАРИКАТИ ФЕСОВЕ

Откажи