Скандал с участничка в "Ергенът"! Искат да я гонят от работа

Скандалната Христиана също е била на път да направи родителите си баба и дядо

Скандал с участничка в "Ергенът"! Искат да я гонят от работа | StandartNews.com

Източник: бТВ

Не спират да валят коментари в социалните мрежи с възмущение от скандалното поведение на Христиана в „Ергенът“. Мнозина я намират за невъзпитана, агресивна, невъздържана и шумна жена. И се чудят как е възможно такъв човек, който от екрана е антипример за добро поведение, да бъде психолог на деца в училище. „Тази жена е опасна за възпитанието и психиката на децата. В училището да си помислят хубаво какви мерки да вземат“, гласи един от коментарите.

Христиана Манова от Кюстендил е една от най-одумваните и скандални участнички в новия сезон на „Ергенът“. Устатата блондинка, която работи като училищен психолог, още в първия епизод сподели, че произхожда от известно семейство и всички в Града на черешите и сливите я познават. Оказва се, че Христиана не е преувеличила и баща ѝ Валери Манов е бил военен и военновъздушен аташе на България в Босна и Херцеговина, пише "Ретро".

В годините назад е заемал и други високопоставени длъжности. От справка в интернет се вижда още, че навремето е бил и агент на Държавна сигурност. Той е бил назначен в ДС, УГВ със Заповед № К-4086/21.09.1990 г. като помощник-началник на разузнавателно отделение във 2-ри граничен отряд в Кюстендил.

В социалните си мрежи Христиана редовно споделя снимки на родителите си с мили послания и благодарности към тях за живота, който са ѝ подсигурили. Блондинката не крие, че винаги е живеела като принцеса и е свикнала нищо материално да не ѝ липсва. Любопитна подробност е, че тя има брат и наскоро е станала леля на момиченце Валерия, кръстено на баща ѝ. Майка ѝ се казва Евелина и е икономист по професия.

Скандалната Христиана също е била на път да направи родителите си баба и дядо, защото само допреди 2 години е била щастливо омъжена. Бившият ѝ съпруг се казва Иван. Под венчилото двамата минали през 2020 г. Сватбата била изключително пищна и с много гости, а лично бащата на участничката в „Ергенът“ я отвел до олтара. За тържеството се говорило дни наред в цял Кюстендил. Каква е причината да се стигне до развод обаче, така и не става ясно, но Христиана и Иван са се разделили по взаимно съгласие, като в момента той вече има нова жена до себе си. Въпреки това новата риалити звезда от „Ергенът“ все още пази снимки с бившия си любим в социалните си мрежи, както и кадри от сватбения им ден. На тях обаче тя е напълно неузнаваема, тъй като е много по-пълна и е с тъмна коса. След развода детската психоложка от Кюстендил е претърпяла пълна промяна и е отслабнала драстично.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи