Наши звезди побесняха! Потресени са от Капките

Заявиха, че се срамуват от шоуто

Наши звезди побесняха! Потресени са от Капките | StandartNews.com

Нови скандали, свързани с популярно наше тв шоу.

"Как смеят да посягат на творчеството ти по този начин", "Баси кошмара" и "Аз лично плаках", бяха някои от коментарите на потресените фенове на Светльо Витков от ексбандата "Хиподил" под публикацията му във фейсбук, с която изкритикува "Капките".

"Като се гледам в "Капките"... Грозен Фантомас или Емо Чолаков, който трябва да спре хляба! И вие да го... (д*хате)!", захапа популярното предаване 53-годишният изпълнител.

Певецът е недоволен от специалния епизод по случай националния празник на България 3 март. Всички участници влязоха в образите на български звезди и пяха родни хитове.

Трудната имитация на Светльо се падна на актрисата от Сатиричния театър Елена Атанасова, която превзе сцената с настроение и текст на необичаен българо-английски с парчето Let me da te love you на Светльо енд дъ леджъндс.

Витков не е сърдит само заради лошото изпълнение в негов образ. Рокаджията се гневи и поради факта, че не бил поканен в шоуто, както по принцип се процедира, когато ще се имитира българска знаменитост: "Честно да си кажа, очаквах да си в публиката. Исках да ти видя реакцията на живо", написа фен под публикацията, на което музикантът отговори: "Не бях поканен".

Витков не беше единственият разгневен, Звезди от "Ахат" също не бе очарован от имитацията. Нелеката задача да изпее хита "Черната овца" се падна на Мара Отварачката. Певицата обяви, че чувства песента много близка.

Отварачката пя много фалшиво и ако не бяха поддържащите гласове в песента, съвсем нямаше да се справи. В публиката бе самият Звезди, за да наблюдава имитацията на живо, но не остана никак впечатлен. Той скромно изкоментира, много джентълменски, че фолкпевицата "доста се е постарала", пише България днес.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай