Любимка от „Ергенът“ показа татуировка на неудобно място

Към Надежда Вишева Алек проявява повече страст и любов

Любимка от „Ергенът“ показа татуировка на неудобно място | StandartNews.com

Ергенът бяга с двеста километра в час от всички моми в любовното шоу, но явно и има защо. Синеочкото Алек Младенов си има две фаворитки в предаването и това са Магдалена Томова и Надежда Вишева. И двете се по-големи от него, а Надежда има и седемгодишен син от първия си брак с богат грък, пише Crimesbg.com.

Само че в последните епизоди той май се разочарова от Маги, като не й дава първа роза и изражението му не излъчва онази влюбеност, както преди. Вероятно усеща нейната притворност, а и тя е овършала доста гаджета, като едното е годеника на чалга певицата Анелия - Любомир Захаринов.

А към Надежда проявява повече страст и любов, най-вече защото я има за загрижена, тиха, скромна и всеотдайна майка. Но, има едно голямо Но и то е видяно от феновете на продукцията.

„Скромната“ Надежда Вишева се е пуснала доста разголена в нета, вероятно да „търси подходящ мъж“ или просто защото не е толкова свита и морална, каквато се показва пред ергена Алек.

И на една от разголените й снимки се забелязва доста голяма татуировка, направена на задните й части. Е, не само нашарената Виктория Докова е за корене. Все пак тя е малка, не е била женена, нито пък има дете, така че по й  е позволено, отколкото на „примерната“ майка Надежда Вишева.

„Доста ще му е трудно на Алек да избере подходяща, а ако избяга наистина от шоуто, просто ще е оправдан“, коментират в нета.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Справедлив
преди 1 седмица

Не може да е нормална жена и да участва в такова деградиращо шоу.

Откажи