Обичана брюнетка сменя Георги Любенов във Вечерното шоу на БНТ

Тя ще се появи в края на токшоуто довечера, а от 8 февруари става негово лице през пролетния сезон

Обичана брюнетка сменя Георги Любенов във Вечерното шоу на БНТ | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

При положение, че имаме ротационен кабинет, имаме и ротационни водещи. Така с усмивка Георги Любенов обясни, че слиза от екрана на “Вечерното шоу” по БНТ в четвъртък, пише "24 часа".

Още тази вечер в последното издание, което води, той ще предаде щафетата на влогърката Андреа Банда Банда. Тя ще се появи в края на токшоуто, а от 8 февруари става негово лице през пролетния сезон.

Смяната на Любенов не е изненада. Не съм уволнен, както пишат жълтите издания, каза той през смях. Още през август миналата година, когато получава поканата да води и вечерното шоу, той приема с условието, че ще е само за 6 месеца.

Всеки сезон предаването е с нов водещ. Изборът сега е на копродуцентите, които по този начин ще се опитат да привлекат и по-млада аудитория, обясни генералният директор на БНТ Емил Кошлуков. Факт е, че откакто се появи на екрана, предаването, което първоначално се излъчваше в събота, сменя водещия си за пети път. Преди Любенов през ефира му минаха радиожурналистът Димитър Павлов, актьорът Ники Станоев и певецът Орлин Павлов.

Въпреки че работи основно като инфлуенсър в социалните мрежи, Андреа Банда Банда има и телевизионен опит. Навремето тя беше сред панелистите в “На кафе” при Гала по Нова тв, а по времето на световното първенство по футбол в Катар през 2022 г. беше сред коментаторите на мондиала по БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
slim
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи