Нови грозни заплахи към съдии, магистратите настръхнаха

Първите съобщения пристигат на 19 февруари след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса

Нови грозни заплахи към съдии, магистратите настръхнаха | StandartNews.com

На официалния имейл на Окръжния съд в Плевен са получени нови груби заплахи към магистрати, съобщи пред бТВ председателят на Окръжния съд в града Весела Сахатчиева.

Първоначално съобщенията съдържали името на съдия Владислава Цариградска, по-късно обаче пристигат заплашителни имейли с нецензурни думи, насочени и към останалите съдии.

Първите съобщения пристигат на 19 февруари след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса и публичните изяви на съдия Цариградска, която се движи с охрана.

Заплашителните имейли гласят, че съдиите са „необразовани" и „корумпирани" и че определени органи от тялото им ще бъдат изкормени. „Искаме кметовете в затвора, няма да се върна в България да работя", „Ние сме извън закона, законът казва смърт за вас", както и че съдиите защитават политиците.

Това продължава вече седмица. Заплахите пристигат от неделя на официалната поща на Районен съд Плевен, като вече има близо 50 подобни съобщения. Не са посочени конкретни имена на съдии, по-често е споменавано това на Владислава Цариградска. Заплахите идват от три различни имейл адреса. Според Сахатчиева човекът може би умишлено се представя като нискоинтелигентен, не може да каже и дали става въпрос за група или не.

Сигнали до ГДБОП в София вече са изпратени, сезирани са и всички институции. „Това са официалните имейли на съда, тук получаваме всички имейли и документи. Това пречи на нашата работа", каза Сахатчиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи