Бивш прокурор разпитван за Нотариуса, важни разкрития

Не стана ясно какви сведения е дал

Бивш прокурор разпитван за Нотариуса, важни разкрития | StandartNews.com

Николай Кокинов - бивш градски прокурор на София, а сега адвокат - е бил разпитван като свидетел по наказателното производство за Мартин Божанов - Нотариуса. Това съобщи самият Кокинов пред БНТ.

Не стана ясно какви сведения е дал. А защо е бил разпитван, Кокинов обясни с това, че е бил адвокат на един от пострадалите от Божанов. Става въпрос за единия от гръцките бизнесмени, за които МВР проверява дали са били изнудвани от Нотариуса.

В периода, в който е бил защитник на гръцкия бизнесмен, Кокинов не е чувал Нотариуса да има общо с казуса.

Животът заприличва на филм с многопластова режисура, коментира Кокинов във връзка и с Червения пират, който се предполага, че е отправил множество заплахи към магистрати и публични фигури. Прави впечатление, че много органи разследват и разпитват около казуса с Нотариуса и Червения пират, изтъкна Кокинов. Той самият нямал представа какъв и що е този пират.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи