МВР министърът с горещи данни за убийствата на Нотариуса и Алексей Петров

МВР не търси кои магистрати са ходили в SS клуб - частното заведение на убития

МВР министърът с горещи данни за убийствата на Нотариуса и Алексей Петров | StandartNews.com

Източник: бТВ

28 са сигналите в МВР, свързани с Мартин Божанов - Нотариуса. 22 от тях са срещу него, като повечето са за търговия с влияние и пране на пари. Това съобщи в интервю за бТВ вътрешният министър Калин Стоянов.

МВР не търси кои магистрати са ходили в SS клуб - частното заведение на убития. "Ние работим предимно по извършеното убийство, не сме работили по посока кой и дали изобщо е ходил там", уточни Стоянов.

Преди дни шефът на СДВР Любомир Николов намекна, че вече има заподозрян за убийството. "Той не е човек, който казва нещо случайно. Щом го е казал, има защо", коментира МВР министърът.

На въпрос бил ли е Мартин Божанов - Нотариуса сътрудник на МВР той обясни, че това ще се изясни на по-късен етап.

"От ГДБОП не е изтичала информация по посока на Нотариуса", отговори Стоянов на обвиненията на Бойко Рашков, че е имало теч от ГДБОП.

"Автомобилите, които са били в близост до заведението и са засичани многократно, не са на МВР", увери той.

Миналата седмица Стоянов се срещнал с вицепремиера Мария Габриел, за да й разкаже какво е свършил през деветте си месеца на поста. Все още не е получил предложение да остане и след ротацията, но заяви, че е готов да продължи да работи във ведомството.

"Аз не съм политическо назначение, нямам пристрастия, аз съм назначен в качеството си на експерт. Не знам дали партия стои зад мен, но би следвало тези, които подкрепят правителството, да подкрепят и мен", посочи той.

Отчита се спад с около 70% на опитите за нелегално преминаване на границата.

Категорично сме готови за Шенген на всички нива, увери министърът. До средата на март се очаква България да е готова технически за присъединяването ни от 31 март.

"Убийството на Алексей Петров е тежко поръчково убийство", каза министърът и обясни, че поради това разследването отнема време, трябва да се разпитат множество свидетели. Министърът не даде повече подробности нито за убийството на Петров, нито за претърсените офиси на бизнесмена Васил Божков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи