Топ манекенка се явява на разпит в парламента

тя ще бъде изслушана по повод твърдения за изнудване от страна на Нотариуса

Топ манекенка се явява на разпит в парламента | StandartNews.com

Източник: БТА, архив

Парламентарната временна комисия, която трябва разследва групата на Нотариуса, ще изслуша известната манекенка и фотомодел Ивайла Бакалова и съпруга й Веселин Денков. Имената на двамата бяха свързани с името на Мартин Божанов след разследване на Антикорупционния фонд.

В него се проследява кой, как и срещу каква сума урежда освобождаване от арест в Специализирания съд. Разследването съдържа записи на разговори, направени от Ивайла Бакалова, след като Веселин Денков е задържан през септември 2020 година по обвинение за участие в престъпна група за рекет и изнудване.

В записите се обсъжда сума не по-малка от 100 000 евро, за да се уреди освобождаването му.

Това е второ заседание на комисията. На първото бяха изслушани съдия Владислава Цариградска, която е била заплашвана от Нотариуса и бившият районен прокурор Невена Зартова, за която излезе информация, че е била свързана с групата на Божанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
опетков
преди 1 месец

Парламентът не може да разпитва, неграмотници нещастни. И "разпитът" там няма никаква юридическа стойност. Само хабене на време и нашите пари и имитация на някаква дейност.

Откажи
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи