Пеевски за проблема в митниците: Цялата отговорност е на Асен Василев

Очаквайте подробности!

Пеевски за проблема в митниците: Цялата отговорност е на Асен Василев | StandartNews.com

Цялата отговорност за това, което се случва в митниците е на Асен Василев. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски пред репортери в парламента.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски шамароса Денков: Той е най-слабият премиер

"Път назад или напред, зависи от тях", така Пеевски отговори на въпрос има ли път назад между ДПС и "Продължаваме промяната" и възможно ли е да се продължи диалогът.

"Това трябва да приключи - постоянно да ми звънят и да идват и после пред вас да дават някакви странни изявления. При Борисов в централата съм ходил, но сме ходили с Христо Иванов заедно. С всички тези хора сме ходили навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и: "Той е зло". Е, те със злото ли живяха 9 месеца?", запита Пеевски репортерите.

В коментар по-рано днес премиерът в оставка Николай Денков се изказа, че Пеевски в момента е най-голямото зло, което се случва на България. Голяма част от проблемите, които виждаме, са именно, защото той започна да командва процесите. Той започна да командва ГЕРБ, всъщност той искаше избори и ние отиваме на избори заради него, посочи Денков.

Николай Денков е най-слабият премиер в историята на България, обяви Делян Пеевски.

"Направо не мога да повярвам, че човекът, за който се грижех девет месеца, който видяхте, че изобщо не се справи с длъжността премиер и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата. Който, когато се наложи да отида до тоалетната при преговорите с миньорите ми прати есемес - има ли проблем, че излизаш, точно той да говори това нещо, на който му държах ръката, на който му помагах. Не мога да повярвам, оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента", обясни Пеевски.

Не мога да кажа. Нямам информация. Надявам се да разберем, каза Пеевски по повод оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев.

Пеевски отрече да е имал забрана за влизане в Турция във връзка с контрабанда на цигари. "Винаги съм ходил, когато желая в Турция", подчерта той.

"Ще подкрепим предложението за великденските надбавки за пенсионерите. Те го заслужават", категоричен бе председателят на ДПС.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай