Пеевски шамароса Денков: Той е най-слабият премиер

ПП-ДБ със злото ли живяха 9 месеца, попита лидерът на ДПС

Пеевски шамароса Денков: Той е най-слабият премиер | StandartNews.com

Николай Денков е най-слабият премиер. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Делян Пеевски. И попита: „ПП-ДБ със злото ли живяха 9 месеца?”.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски за проблема в митниците: Цялата отговорност е на Асен Василев

По-рано днес Денков нападна Пеевски, като заяви, че лидерът на ДПС е „най-голямото зло, което се случва на България днес”.

"Направо не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижех девет месеца, който видяхте, че изобщо не се справи с длъжността премиер и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата, който, когато се наложи да отида до тоалетната при преговорите с миньорите ми прати есемес: „Има ли проблем, че излизаш”, точно той да говори това нещо, на който му държах ръката, на който му помагах... Не мога да повярвам, оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента", заяви Пеевски.

Той каза още, че дали има път назад или напред към ПП-ДБ след изборите зависи от тях.

"Това трябва да приключи. Постоянно да ми звънят, да идват, а после пред вас да дават някакви странни изявления. Слушах с интерес кой какво обяснява. При Борисов в централата съм ходил с Христо Иванов, били сме заедно. Не мога разбера как се събудиха днес и то е зло, е те със злото ли живяха девет месеца в много близки отношения?", заяви с недоумение Пеевски.

"Ходил съм заедно с ПП-ДБ при Борисов. С Прокопиев сме били заедно при Борисов в централата", разкри още Пеевски.

„С всички тези хора съм бил някъде заедно. Не знам как се събудиха днес и казаха, че съм зло. Те със злото ли живяха 9 месеца. Ние пазим интересите на България“, продължи лидерът на ДПС.

По думите му Бойко Рашков е един лъжец, който е известен с това, че арестува незаконно политици.

Пеевски отрече да е имал забрана за влизане в Турция във връзка с контрабанда на цигари.

"Винаги съм ходил, когато желая в Турция", подчерта той.

"Ще подкрепим предложението за великденските надбавки за пенсионерите. Те го заслужават", категоричен бе председателят на ДПС.

По думите му Комисията „Нотариуса“ може само да чуе какво се случва.

Пеевски коментира още, че всичко, което се случва в Агенция "Митници" е отговорност на финансовия министър в оставка Асен Василев.

"Промени в Агенция "Митници" е правил Асен Василев. Агенция "Митници" през цялото време е управлявана от Асен Всилев, всички шефове там са назначавани от него. Цялата отговорност е на Асен Василев за всичко, което се случва в митниците."

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай