Пеевски за "Пирогов": Цирк! Дребното отмъщение трябва да свърши веднага!

Не мога да разбера какво правят управляващите. Този цирк трябва да свърши, каза председателят на ПГ на ДПС

Пеевски за "Пирогов": Цирк! Дребното отмъщение трябва да свърши веднага! | StandartNews.com

"Не мога да разбера какво правят управляващите. Този цирк трябва да свърши. Едно казва премиерът, после казва "Не съм го казал". Това е смешна работа. Смятате ли, че е сериозно цялата държава да се тресе от "Пирогов", който си върши работата перфектно и спасява животи от цялата страна. Мислите ли, че тези политически сътресения трябват?" Този въпрос зададе в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

"Заради един съветник, който си позволи нечувано държание в "Пирогов", си отмъщават. Това е дребно отмъщение. Трябва да разберат къде се намират и това да свърши веднага", коментира Пеевски.

Той отново заяви, че движението не участва в сглобката. "Нито имаме министри, нито заместник-министри, нито желаем да имаме каквото и да е било общо с това нещо. Ние подкрепяме евроатлантическото мнозинство в парламента и правителство, защото няма друго. Видяхме до какво водят служебните правителства - до пълна разруха, затова сме на това дередже", посочи той.

И ДПС, както и ГЕРБ, няма да гласуват бюджета за 2024. "Няма нищо спешно в бюджета, държавата колко време е работила без бюджет", каза Пеевски. Законът за бюджета е предвиден в седмичната програма на депутатите, но Пеевски призова да се види дали изобщо ще остане в седмичната програма.

"Това лице не желая вече да го коментирам", отговори той на въпрос дали сваля доверието си от премиера Николай Денков.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емилия
преди 4 месеца

Този индивид не пропуска да се изкаже с назидателен тон. Такива са ФЕНОМЕНИТЕ.

Откажи