Кметът на Кърджали: Пеевски е отговорът, защото трябва нов модел в управлението

Той разкри какво е първото нещо, което е направил като кмет

Кметът на Кърджали: Пеевски е отговорът, защото трябва нов модел в управлението | StandartNews.com

Източник: бТВ

Не 6 часа изпит, а 6 часа консултации с почетния председател на ДПС Ахмед Доган е имал новоизбраният кмет на Кърджали Ерол Мюмюн в състезанието за кметската кандидатура на Движението за родопския град. Това разкри самият Мюмюн в интервю за бТВ.

„Не бих казал 6-часове изпит, а бяха 6-часове консултации с Ахмед Доган. Те бяха, за да се види какви са вижданията ми за подобряването на качеството на живот в Кърджали. Надделях над Хасан Азис, защото представих добре очертана програма за мандата“, категоричен бе Мюмюн.

По думите му са в добри отношения с Азис. Двамата демонстрирали добра приемственост. „Една от визиите ни е да не се сключват договори, които не са изгодни за Кърджали“, посочи Мюмюн.

„Първото нещо, което сложих в кабинета си бе списъкът с приоритети, които стоят пред нас. Един от тях е Кърджали да стане по-желан град за живеене. Главен приоритет е да задържим хората в града и да накараме младите да се върнат. Трябва да задържим децата по родните места“, каза още новият кмет на Кърджали.

„Аз съм роден и живея в Кърджали. Наболелите проблеми през годините ме амбицираха да се кандидатирам за кмет. Също така получената подкрепа от обществото и надеждата в техните очи ме мотивираха“, подчерта той.

„Живеем във времена на големи предизвикателства в глобален и в локален план. ДПС като една отговорна партия стъпва здраво на основите на темелите за ново начало. Вярвам, че времето ще покаже, че се случват добри неща за нашите избиратели, за нашите граждани и вярвам, че след като се случат тези добри неща ДПС ще служи за пример“, каза той.

„Делян Пеевски бе номиниран за председател на ДПС от областната структура на Кърджали, защото покрива и напълно заслужава определението на феномен в българската политика“, каза Мюмюн.

„Пеевски е откликът и отговорът, защото трябва да има нов модел в управлението и в ръководството“, добави той.

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Бакоо
преди 5 месеца

Демек мюмюнчо правел 6часа фелацио на Аббие?

Откажи