Главчев честити празника на Българската армия

България е имала, има и ще има велики воини, армията ни помни славни битки

Главчев честити празника на Българската армия | StandartNews.com

Народът ни винаги ще има памет за геройствата на българските генерали, офицери, сержанти и войници. Това написа във Фейсбук служебният министър-председател Димитър Главчев.

"Днес отбелязваме Деня на храбростта и празника на Българската армия! България е имала, има и ще има велики воини, армията ни помни славни битки", добави той и честити празника Гергьовден.

На 6 май отбелязваме Деня на Храбростта, празник на Българската армия и големия християнски празник Гергьовден, се казва и в послание от името на Министерския съвет.

"Прекланяме се пред нашите предци, извоювали правото България  да бъде свободна и независима. Почитаме паметта на загиналите български воини и се обръщаме с дълбоко уважение към нашите ветерани, служили достойно и вярно на Родината. Поздравяваме и всички български военнослужещи, които днес са гарант за сигурност, стожер на непреходни традиции и опора за обществото ни в трудности и бедствия.

146 години след създаването на Българската армия, страната ни е част от най-успешния военно-политически отбранителен съюз в световната история. Днес, когато в близост има война, е въпрос на национална и европейска сигурност да продължим ускорено модернизацията на въоръжените ни сили" пише на Фейсбук страницата на правителството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи