Евродепутат от БСП с остра атака срещу Нинова, каза истината

Ако Корнелия Нинова се яви на трети мандат, начело на БСП, ще ликвидира партията

Евродепутат от БСП с остра атака срещу Нинова, каза истината | StandartNews.com

Източник: бТВ

Не ние сме послушковци, а хората, които са останали около Корнелия Нинова, заяви евродепутатът от групата на ПЕС Петър Витанов пред бТВ.

Коментарът му бе във връзка с твърденията на лидерката на БСП от вчера, че евродепутатите на социалистите са послушковци и правят това, каквото им каже Европа.

Витанов посочи, че Нинова е изрекла "каскада от неистини". Още след контраофанзивата на Украйна бе наясно, че военно решение няма. Все още не сме близо до мир, а се правят редица инициативи, произтичащи от военни лидери за търсене на политическо решение на войната между Русия и Украйна, каза той, като така опроверга друга неистина, изречена от лидера на БСП, че евродепутатите гласуват военна помощ за Украйна.

Според него, ако Корнелия Нинова се яви на трети мандат, начело на БСП, ще ликвидира партията. Съвсем скоро БСП няма да може да мине бариерите за излъчване на свой представители в различните институции, изтъкна Петър Витанов.

"Партия не е останала, а след нов управленски мандат, структурите ще са кухи организации. БСП разчита на носталгията на група възрастни хора. Те ходят и гонят джендъри от сутрин до вечер. Левите хора не могат да намерят за кого да гласуват", разкритикува Витанов политиката на социалистите към настоящия момент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
xomed
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
До:xomed
преди 2 месеца

Кой Ви дава право да използвате всички възможни медии за безплатна реклама на непроверени медикаменти? Плачете за съд и затвор!

Откажи
Читател
преди 2 месеца

Този евродепутат е от брокерите, за които говори вчера на пленума Румен Овчаров! Грам тижест няма сред редовите социалисти, но виси цял ден по медиите.

Откажи