Борисов с ключови думи за изборите. Кой ще изтегли "Черния Петър"

Западните ни партньори разбраха, че са заложили на куция кон с ПП-ДБ

Борисов с ключови думи за изборите. Кой ще изтегли "Черния Петър" | StandartNews.com

Западните ни партньори разбраха, че са заложили на куция кон с ПП-ДБ. Това обяви лидерът на ГЕРБ на среща със симпатизанти на партията в Плевен.

"Честит 24 май. Това е един много важен празник за мен, освен, че майка ми беше учителка, баща ми беше Методи. Винаги имаше агнешка плешка в негова чест. Гледам, че много от нас са дошли с мотори. Ония с колелета, вие с мотори", пошегува се Борисов.

"Всеки ден се изправям пред хората и виждам, че нашето ядро е много твърдо. Другите нямат такова, но за сметка на това самочувствие и нахалство имат. Христо Иванов казва, дори и да има правителство - ще падне бързо.

Нищо не е важно за тях, само да намират кусур, да имат постове. Ние им дадохме подкрепа. Те управляваха с 30 депутата. Какво ще правим след изборите с тези хора? Ще работим или не с тях?. Забавлявам се, като гледам техни говорители как говорят - ние какво постигнахме - това и това...

Кои вие, бе? Без ГЕРБ какво правят.? Като ги погнаха "Възраждане", ако не беше Пеевски да ги защити, щяха да ги набият. С миньорите същата работа. Ние сме толкова виновни, колкото и те. Западните ни партньори разбраха, че са заложили на куция кон с ПП-ДБ", посочи още той.

"Единствената надежда е, да се намерят отговорни хора, за да управляват. Сега да управляваш, е като да изтеглиш картата "Черен Петър". Няколко месеца преди да се прави бюджет. От ПВУ трябва да връщаме пари от бюджета.

Затова се чувствам еднакво виновен, но те не се чувстват. Те казват: Оправихме България за девет месеца, за лошото ГЕРБ са виновни. Щяха да скарат българите за 3 март и 24 май. Вместо да ни обединяват, те щяха да ни разединят.

Поне за това удържах. Оставихме работещи системи в службите. Директно казаха - половината за теб, половината за мен. Много са щедри. Как ще делим Бойко и Киро. Ще дойде времето, хората да ни търсят отговорност за това. И това го удържах.

Киро Петков, да е жив и здрав, има имен ден...

Онзи ден ни потопи дъжда - чудовищни задръствания - няма един репортаж по телевизиите. Ако беше Фандъкова - щяха да ни разкъсат от критики, дъждът падна заради Бойко Борисов. Две години те имаха пълно мнозинство - защо не избраха регулаторите, като ГЕРБ беше арестуван?", попита още Борисов. 

"На 9 юни акълът или ще ни дойде, или да не го чакаме изобщо", каза лидерът на ГЕРБ.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
123
преди 3 седмици

Какъв куц кон бе , а ти кво си бе, нали управлява с тях бе,Лиза им и ти г..за, единственото спасение от теб и от такива, като теб, кировци, Пеевци, Корнелий и тн. е червената точка, но за жалост в бг, няма истински мъже да го направят, само джендъри, ....жалки....

Откажи
Винету
преди 3 седмици

Разбрахме йое е била най-важното за Борисов на празника на просветата 24.05. - агнешката плешка.

Откажи