Студът се завръща! Рязка промяна с времето

Максималните температури ще се задържат около 10-13°С

Студът се завръща! Рязка промяна с времето | StandartNews.com

През нощта срещу понеделник ще преобладава значителна облачност и ще е дъждовно, като над източните райони от страната ще паднат значителни по количества валежи. Очакваме и гръмотевична дейност.

Вятърът в Дунавската равнина ще се ориентира от северозапад, до силен, и с него ще прониква нова порция по-студен въздух. С понижението на температурите по високите западни полета и в Шуменското плато, дъждът ще се примесва със сняг.

Минималните температури ще се понижат и ще са между 3-6°С. По-студено ще е над планинските райони от Западна и Североизточна България – до 1°С.Малко по-топло по Черноморието – до 5-6°С

През деня понеделник процесите в страната ще започнат да спират. Облачността от запад на изток ще се разкъсва. Значителна ще се задържи тя над Източна България, като на отделни места над Югоизточна България след обяд  ще се образува купеста облачност, като от нея ще превалява дъжд. Шуменското плато дъждът ще се примесва и със суграшица. Ще бъде ветровито, особено над Дунавската равнина и Централна Стара планина.

Максималните температури ще се задържат около 10-13°С

През нощта срещу понеделник  ще е облачно и дъждовно. Вятърът ще се ориентира от северозапад, до силен, и с него ще прониква нова порция по-студен въздух. С понижението на температурите, по високите квартали на София, дъждът ще се примесва със сняг. През деня ще преобладава разкъсана облачност – с валежи от дъжд, но след обяд явленията ще спират. 

 

Минималните температури ще се понижат и сутрешните им стойности ще са около нулата, а максималните - ще бъдат между 2-3°С

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
synthroid 0.25 mg
преди 1 месец

[url=https://isynthroid.com/]levothyroxine ordering online[/url]

Откажи