Сензация! Коя софийска улица искат да прекръстят на "Навални"

Предложението среща и подкрепа, макар някои да го намират за неуместно

Сензация! Коя софийска улица искат да прекръстят на "Навални" | StandartNews.com

Депутатът от "Продължаваме промяната-Демократична България" Манол Пейков предлага ул. „Граф Игнатиев“ в София да бъде прекръстена на „Алексей Навални“. Той е поискал създаването на петиция за преименуване на една от най-знаковите софийски улици.

"Вместо имперското презрение и самодоволство на един пресметлив и безмилостен геополитически играч – полета на свободния дух и саможертвата в битката срещу тиранина. Намирам идеята за уместна и изключително своевременна", написа в личния си Фейсбук профил Пейков.

Предложението му срещна подкрепа, но някои го определиха като "неуместно".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Трол
преди 2 месеца

Идиотщина

Откажи
Пешо
преди 2 месеца

Да я кръстят Фандъкова .

Откажи
анонимен
преди 2 месеца

Идиотщините продължават. Да пази Господ Зеленски да е жив и здрав, че ако са тръшне ненадейно отиде и бул. Дондуков, примерно. Ей, това ПП ДБ спиране нямат бе!! Обаче ще има и неудобства, за народа ще се отнасят. Хиляди човеци трябва да подменят всичката си лична документация като, нотариалните актове, шофьорски книжки, лични карти, търговски договори, данъчна регистрация, здравна регистрация и други по дребни неща. ПП ДБ много дълго време ще се чудят защо ги сърби отзад.

Откажи
onlyblack
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея---- https://do.my/bluestone

Откажи