Огромна промяна в любим български курорт. Решението

Какво обявиха от ръководството на комплекса

Огромна промяна в любим български курорт. Решението | StandartNews.com

В ход е сериозна промяна в най-големия български курорт.

"Слънчев бряг“ АД реализира редица дейности по подготовка на предстоящия туристически сезон в най-големия курортен комплекс у нас. За Лято 2024 дружеството, собственик и оператор инфраструктурата в зона Изток в Слънчев бряг, реновира Централна алея. Извършва се  подмяна на настилка, реконструкция на зелените площи и ново осветление.

Ремонтните дейности на алея "Кубан“ включват още извършени отводнявания, положена е локално попивна канализация, която да усвоява дъждовната вода, изградена е нова напоителна система, както и са положени нови комуникации, необходими за прилежащите туристически обекти. След реновацията ще се обособи нов и модерен площад пред хотел "Кубан“. 

Плановете на "Слънчев бряг“ АД за тази година са в инфраструктурата в комплекса да бъдат инвестирани над 2 милиона лева. Дейностите, който се очакват да бъдат приключени до края на месец април 2024 г., включват още  полагане на нови асфалтови настилки по улици във вътрешността на комплекса, озеленяване, подмяна на осветителни тела, както и обезпаразитяване.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи
Георги
преди 1 месец

А инфраструктурата към краищата на комплекса? А циганите с каруците?

Откажи