Нова изненада с времето! Всичко се променя

На места ще превали сняг

Нова изненада с времето! Всичко се променя | StandartNews.com

През следващото денонощие облачността над страната ще е значителна, но само на отделни места ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг, сочи прогнозата на НИМХ. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°, а максималните - между 7° и 12°. В София минимална температура около минус 1°, максимална - около 9°.

Над планините облачността ще е значителна, но само на отделни места ще превали слаб сняг, под 1000 м - дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 3°, на 2000 м - около минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 6° и 9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
purchase wegovy
преди 2 месеца

[url=http://ozempic.us.com/]ozempic for weight loss without diabetes[/url]

Откажи