Хванаха непълнолетен с цял куп наркотици

Пробите за употреба на алкохол и наркотици на момчето са отрицателни

Хванаха непълнолетен с цял куп наркотици | StandartNews.com

Източник: МВР, архив

Общо 4 кг канабис и 42 дози метамфетамин са иззети при операция срещу наркоразпространението на територията на Сливен. Полицията е задържала двама души - 36-годишен мъж и непълнолетно момче, предаде БНТ.

Криминалисти от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" към ОДМВР-Сливен са извършили проверка в частен имот в град Шивачево В имота са намерени и иззети 4 килограма суха листна маса, която при теста е реагирала на канабис. С полицейска мярка за 24 часа е задържан мъж на 36 години от град Сливен. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

По време на операцията в село Градец е задържано непълнолетно момче, което доброволно е предало 42 пакетчета, съдържащи вещество, което при полевия тест е реагирало на метамфетамин. В хода на разследването полицейските служители установяват, че задържаният управлява открадната кола.

Пробите за употреба на алкохол и наркотици на момчето са отрицателни. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай