Наш експерт с остра критика към САЩ за неуспехите на Украйна

Руската армия възстановява позиции, които бе загубила преди няколко месеца

Наш експерт с остра критика към САЩ за неуспехите на Украйна | StandartNews.com

Източник: бТВ

САЩ предаде Украйна, защото помощта от 60 млрд. долара, обещана за Украйна и нейната военна мощ, ще закъснее фатално. Русия изстрелва 4-5 пъти повече снаряди всеки ден. Това коментира пред бТВ бившият заместник министър на външните работи Милен Керемедчиев по повод войната в Украйна.

Той обясни, че в момента се отвоюват територии и руската армия възстановява позиции, които бе загубила преди няколко месеца. Руският президент Владимир Путин няма да продължи извън териториите, които би искал да окупира - Донецка, Луганска област и Запорожието, посочи Керемедчиев.

По думите му помощта от САЩ ще закъснее фатално и няма да отиде в Украйна след март месец. Европа и ние трябва да покрием една дупка от 60 млрд. долара, от които Украйна се нуждае. България няма този финансов и военен ресурс да произведе и даде на Украйна, която да се защити от руската инвазия, изтъкна Керемедчиев.

Той допълни, че България не предоставя, но продава военна помощ през трети страни и канали в посока Украйна. Заводите ни продължават да бълват оръжия и техника, но я продаваме. Излагаме се, защото просим пари за превозването на техника и бронетранспортьори. Предпочитаме да продаваме оръжия, отколкото да предоставяме такова, каза още Керемедчиев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Vikos
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90 процента от хората са заразени с паразити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Откажи
Spock
преди 2 месеца

Какво като продаваме? Военната промишленост има нужда от приходи, иначе няма да оцелее. Ако военните заводи произвеждат оръжия и ги даряват, то не след дълго време трябва да ги закрият.

Откажи