Тръмп захапа Байдън. На какъв тест му каза да се подложи?

Президентът отговори на нападките на своя съперник

Тръмп захапа Байдън. На какъв тест му каза да се подложи? | StandartNews.com

Бившият републикански президент Доналд Тръмп, който вероятно ще се изправи срещу Джо Байдън на изборите през ноември, призова съперника си от Демократическата партия да премине когнитивен тест, като заяви, че самият той се е "справил отлично" с този вид изпити, предаде АФП.

Той "трябва да премине когнитивен тест", написа 77-годишният бивш бизнесмен, визирайки американския президент, който е с 4 години по-възрастен от него.

"Може би с това ще успеем да разберем защо той взема такива ужасни решения", написа той в своята социална мрежа Truth Social.
 Президентът отговори на нападките на своя съперник, като публикува видеозапис, в който републиканецът прави една грешка след друга по време на последните си речи.
"Доналд, другарю. Прегледайте видеото отново", каза той.

Формата на двамата кандидати, които се очертава да бъдат най-възрастният дует, изправял се един срещу друг на американски президентски избори, се следи внимателно по време на тази кампания.
Всеки гаф, подхлъзване или момент на объркване от страна на единия веднага се окачествява от лагера на другия.

През 2020 г. Доналд Тръмп разказа, че се е явил на когнитивен тест, който включвал и тест за памет - поредица, която беше широко осмивана в социалните мрежи.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емил
преди 1 месец

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи