Гърция в плен на природна стихия! Предупреждение за пътуващите там

На всички пътници, които плануват да пътуване, се препоръчва да се свържат с местните пристанищни власти

Гърция в плен на природна стихия! Предупреждение за пътуващите там | StandartNews.com

Забрана беше наложена в Гърция за плаване от пристанищата Пирея, Рафина и Лаврио в столичния район заради лоши метеорологични условия, предаде БНТ.

Силни южни ветрове духат в много морски райони на страната и на места достигат до девета степен по скалата на Бофорт, посочва гръцката Национална метеорологична служба.

Ограничение за придвижване на плавателни съдове има в целия Саронически и Арголически залив откъм Източен Пелопонес. Морският маршрут от Кавала в Северна Гърция до Принос на остров Тасос също е затворен.

На всички пътници, които плануват да пътуване, се препоръчва да се свържат с местните пристанищни власти и туристическите агенции преди отпътуването си, за да бъдат информирани за евентуални промени или изменения на маршрутите. Заради силните ветрове е възпрепятствано и пътното движение в различни региони на Гърция.

Публикация в социалните медии от остров Лесбос показва снимки на паднали дървета, блокирали пътища и потрошили коли. Във видео от Солун се вижда как вятърът носи по улиците контейнер за боклук, който се разминава за малко с колоездач, каращ в дъжда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи