Безплатна почивка на Родос, ето за кого?

Туристите могат да изберат съответното настаняване

Безплатна почивка на Родос, ето за кого? | StandartNews.com

Безплатна почивка на Родос ще бъде предоставена за туристи, които миналия юли бяха принудени да напуснат хотелите, когато избухна горски пожар. Те имат право на едноседмична почивка на острова с безплатно настаняване, съобщава вестник "Катимерини".

Важна информация за всички пътуващи до Гърция това лято

Бенефициентите,  независимо от националността им, могат да влязат в платформата на https://vouchers.gov.gr/rodos-week и да кандидатстват за издаване на ваучери за хотели в Родос, като част от акцията на гръцката държава "Седмица на Родос“. Хората могат да си осигурят безплатен престой от седем последователни дни с шест нощувки на Родос и в хотел по техен избор сред участващите в акцията или до 31 май, или през есента - от 1 октомври до 15 ноември.

В зависимост от вида на хотела и категорията на стаята, в която са отседнали по време на пожарите, туристите могат да изберат съответното настаняване от списъка с хотели. Отбелязва се, че при избора на хотел ще се вземе предвид тяхната наличност, така че да не се превишава определената от хотела наличност за съответния период.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Краси
преди 2 седмици

За кого ли, ами за богаташите. Беднотията може да прочете само тази статия във вестника.

Откажи