Астролог отсече! Кога свършва войната

Инна Гнатюк направи изненадваща прогноза

Астролог отсече! Кога свършва войната | StandartNews.com

Дали може да се вярва на тези думи?

Украинската астроложка Инна Гнатюк направи изненадваща прогноза за това как ще се развие войната в Украйна. Според нея през май 2024 година ще започне благоприятен период за Киев.

Тя каза, че смяната на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна ще се отрази положително на събитията в страната.

Още през пролетта на 2025 г., казва астрологът, трудното време за Украйна ще приключи. „Ще имаме шанс да станем истински независими и да излезем от порочния кръг“, категорична е Гнатюк.

„На 29 март 2025 г. ще приключи периодът на Саде-сати, когато всичко се обръща с главата надолу. От глобална гледна точка това може да се характеризира по следния начин: поради огромни загуби, огромна болка в продължение на много хиляди години, Украйна има шанс да стане наистина независима, да прекъсне порочния кръг.

Следователно това ще бъде положителен момент за нас и Украйна. Като цяло до 2029 г. Украйна трябва да реши въпроса със земята и възстановяването на разрушеното от Русия по време на войната“, каза Гнатюк, цитирана от Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи