Отличен Везенков при изключителна победа на Сакраменто Кингс

Той започна мача на резервната скамейка, но се появи в края на първата четвърт

Отличен Везенков при изключителна победа на Сакраменто Кингс | StandartNews.com

Отборът на Сакраменто Кингс спечели по убедителен начин домакинството си на Денвър Нъгетс - 135:106 (32:35, 35:22, 39:29, 29:20) в мач от редовния сезон на НБА. Спортист номер едно на България за 2022 и 2023 г. Александър Везенков се отчете със силна игра - реализира две тройки и направи една асистенция за общо 15:35 минути на паркета, съобщава БЛИЦ.

Той започна мача на резервната скамейка, но се появи в края на първата четвърт. Везенков остана на паркета до средата на втората четвърт, като имаше заслуга за обрата, който „кралете“ постигнаха, отбелязвайки шест точки. В крайна сметка Сакраменто надви с цели 29 точки разлика шампиона Денвър.

С успеха "кралете" прекъснаха серията от две поредни загуби, а Домантас Сабонис показа, че незаслужено бе пренебрегнат за Мача на звездите следващия уикенд. Литовецът направи 17-ия си "трипъл-дабъл" от началото на сезона, като този път срещу него през по-голямата част от мача бе мегазвездата на НБА Никола Йокич. Центърът на Сакраменто вкара 17 точки, овладя същия брой борби и даде 10 асистенции. Малик Монк с 23 точки бе най-резултатен от съотборниците на Везенков. За Денвър Йокич бе най-точен с 23 точки.

Следващият мач на Сакраменто е утре (неделя) от 22:00 часа българско време - гостуване на Оклахома.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Радка
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи