Карадайъ от Маджарово: Омразата ще победим с любов

Нека пазим живота и здравето на околните и в деня на изборите всеки да гласува с номер 9, каза лидерът на ДПС

Карадайъ от Маджарово: Омразата ще победим с любов | StandartNews.com

Екипът на Централния лъч начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ посети Хасковска област, за да подкрепи кандидатите от листата на ДПС. Водач на листата в областта е председателят на Младежко ДПС Сезгин Мехмед, следван от Мюмюн Мюмюн, член на ЦОС на Младежко ДПС (2016-2020).

ВИЖ ОЩЕ: ДПС със задача в Пловдив-област: 2 мандата

В  Маджарово Карадайъ призова хората: „Да пазим  собствените си живот и здраве, както и тези на околните и в деня на изборите всеки един да излезе  и да гласува  с номер 9“. Той подчерта, че на тези избори трябва да направим такъв избор че „държавните органи и институции  да функционират съгласно Конституцията в диалог, координация и взаимен контрол да изпълняват ясна програма за ускорено развитие и ясни приоритети за да има инвестиции, за да има работни местна и достойно бъдеще за нашите деца и внуци в България.”.

ВИЖ ОЩЕ: Станислав Анастасов: Зеленият пакт е стратегия за икономически растеж

ВИЖ ОЩЕ: Младите в ДПС са посланици на промяната

А това няма как да стане на базата на омраза, разделение и противопоставяне, на  което сме свидетели последните 10 години, заяви Карадайъ. И допълни:  „Омразата ще победим с любов!“

ВИЖ ОЩЕ: АЛДЕ иска ДПС в правителството

Карадайъ припомни, че ДПС отдавна е заявило, че войната между премиера и президента няма да доведе до нищо добро,  освен до здравна, социална, икономическа, финансова, политическа криза.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

Лидерът на ДПС заедно с евродепутата Атидже Вели, кандидатите за народни представители, областни и общински председатели и кметове  се срещнаха с жителите на община Харманли, Стамболово и Маджарово.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Шумен: Посочваме хоризонта за България

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ в Самуил: Джипката е символ на разрухата

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай