ДПС със задача в Пловдив-област: 2 мандата

Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било разделено, каза в Долни Воден лидерът на Движението

ДПС със задача в Пловдив-област: 2 мандата | StandartNews.com
  • Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било разделено, каза в Долни Воден Мустафа Карадайъ

Рестарт на държавността за нас означава  всички държавни  органи и  институции да функционират съгласно Конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол да изпълняват ясна програма за ускорено икономическо развитие с ясни приоритети, които всички български граждани да знаят, бизнеса да ги знае за да има инвестиции и работни места. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който пристигна  Долни воден, за да подкрепи листата на ДПС за Пловдив – област, чиито водач е Рамадан Аталай.

ВИЖ ОЩЕ: Станислав Анастасов: Зеленият пакт е стратегия за икономически растеж

На площада в центъра Карадайъ бе категоричен: „Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било разделено, и когато не си е спазвало собствените правила. Това го знаем от историята.”.

ВИЖ ОЩЕ: Младите в ДПС са посланици на промяната

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

ВИЖ ОЩЕ: АЛДЕ иска ДПС в правителството

„Просперитет може да се очаква само, когато има обединение на общността  и спазване на правила, които ние правим - законите, които ние си правим и Конституцията си е наша. Обаче разделението не е наше”, категоричен бе Карадйъ. И продължи: „С анти-ДПС кампания се създадоха, с анти-ДПС пребивават във властта, разделяй и владей, еднолична и авторитарна власт на един човек  без държавни органи от джипката. Джипката, която символизира разруха на държавата, разруха на държавността, разруха на демокрацията, газене на Конституция и законите на страната, заяви лидерът на ДПС.”.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Шумен: Посочваме хоризонта за България

„Ние сме обединение, единни, ние сме заедно и имаме кауза. Не на  омразата, да на заедността, толерантността и добруването. А днешната ни кауза е в името на достойното бъдеще нашите деца и внуци в нашата Родина”, заяви още лидерът на Движението”, заяви още Мустафа Карадайъ и призова за пълна мобилизация с номер 9 за постигането на 2 мандата от Пловдив-област.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

По-рано Централния лъч посети Куклен за да подкрепи листата на Пловдив-област.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ в Самуил: Джипката е символ на разрухата

Може да бъде изображение с 3 души, стоящи хора и цвете

ВИЖ ОЩЕ: ДПС отговаря на джипката с числа

ВИЖ ОЩЕ: Доган надъхва депесарите

Може да бъде изображение с 5 души, стоящи хора и на открито

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай