Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

Държава, в която институциите не работят няма как да се развива модерно, каза Цонев

Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат | StandartNews.com
  • Репресиите не могат да уплашат гордите и достойни жители на Венец и на Шумен, каза лидерът на ДПС

89-а г. някои си мислиха, че със страх, с репресиите на властта, може да ни унижават честта и достойнството. Мислиха си, че могат да ни отнемат имената, вярата и идентичността. Е, да, успяха да сменят документите ни за самоличност, така както искаха. Но нашите имена са записани в душите ни и никой не може да ни ги отнеме. Това заяви емоционално председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в шуменското село Венец.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Шумен: Посочваме хоризонта за България

Може да бъде изображение с 4 души, стоящи хора и на открито

Лидерът на ДПС бе категоричен че „репресии не могат да уплашат гордите и достойни жители на Венец и на Шумен“.

ВИЖ ОЩЕ: Доган надъхва депесарите

„И тук във Венец има един Бойко, наречен Бейзат, който горите ги има като наследство, ама те са държавни и един ден ще се търси сметка за държавните служители и за лесничеите, които искат да се правят на партийни функционери. 5 април ще се оцени кой иска да е партиен функционер и кой иска да е на държавна служба, защото има закон за държавния служител, а не със задачи: ти - 20 гласа, ти - 50 гласа и  лесничеите да дерибействат. Бейзат да си мисли, че е и властта, и бизнеса, и работодателя.", каза Карадайъ. И продължи: "От тук мога да му кажа: Вашите репресии не могат да уплашат гордите и достойни жители на Венец и на Шумен. Нас тоталитарната власт не можа да ни уплаши, неговият пазач ли ще ни уплаши."

ВИЖ ОЩЕ: ДПС отговаря на джипката с числа

89-а година с голи ръце свалихме тоталитарния режим и дадохме свидни жертви. Ама къде беше Борисов тогава, от другата страна на барикада с автомат в ръце, а днес ще ми говори за толерантност“, заяви Карадайъ.

Може да бъде изображение с 1 човек, standing и на открито

На предизборния митинг зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев подчерта: "На тези избори казваме, че има нужда от рестарт на държавността, защото държава, в която институциите не работят няма как да се развива модерно, ускорено и нейните граждани да очакват, че държавата ще се грижи за тях.  Необходим ни е и ускорен икономически растеж, защото 13 години след членството ни в ЕС продължаваме да бъдем най-бедната страна, с най – ниските доходи, най нисък БВП от глава на населението“.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

На предизборната среща среща присъстваха евродепутатът Атидже Алиева-Вели, областната председателка на ДПС Шумен Айсел Руфат, която е втора в листата и третият в листата Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС в 44-тото Народно събрание.

ВИЖ ОЩЕ: Младите в ДПС: Целта ни е просперираща България

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай