Младите в ДПС: Целта ни е просперираща България

Кандидатите на Движението от 25 МИР-София се срещнаха с граждани на районите Илинден и Банкя

Младите в ДПС: Целта ни е просперираща България | StandartNews.com

„Целта на всички нас е да видим развиваща се и просперираща България. Нашият подход е различен, защото не можем да възстановим държавата по стария начин. Ние не желаем да влизаме в битки със сбъркани подходи, ние сме тук с аргументите и самочувствието, че можем да реформираме държавата.”. Това каза евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк, който е втори в листата на Движението в 25 МИР-София по време на предизборните срещи на кандидатите на Движението в Илинден и Банкя. Членовете на най-младата листа в Българи, отговориха на въпросите на хората и получиха поздравления за хъса и професионалната подготовка на всеки от тях.

ВИЖ ОЩЕ: Изненадите на ДПС в София

Кандидатите на 25 МИР-София започнаха ежедневни срещи с гражданите, за да представят листата, както и да презентират програмата, заложена от ДПС. Сред най-отличителите акценти са пълното и ускорено възстановяване на държавата чрез иновативни инструменти, Зелената сделка и дигитализацията.

ВИЖ ОЩЕ: Доган заложи на младите за водачи на ДПС-листите

 „Изпреварващата програма на ДПС е разковничето, за да бъдем това, което другите не са. Ние сме млади, динамични, образовани и нашата цел е да пречупим образа на типичния политик.”, каза водачът на листата Райна Иванова.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ в Търговище: Ще спрем феодализма

Както беше обявено по-рано тази седмица, ДПС определено изненада обществото с промяна в листите си. Слоганът на кампанията е „Рестарт на държавността”, а заедно с него вътрешно е рестартирала структурите си като е заложила на 50% младежко присъствие в листите. Младите кандидат-депутати са висококвалифицирани специалисти в различни области- юристи, финансисти, програмисти, лекари и т.н.

Кандидат-депутатите ще продължават със срещите си с граждани, защото вярват, че проблемите на хората имат решение само, ако бъдат чути и разбрани. Те са способни и амбицирани да начертаят визията за новия път на демократична и развиваща се България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай