ИТН: Хлебарките бягат, лампата светна

Първа политическа сила е българският народ, каза партията на Слави

ИТН: Хлебарките бягат, лампата светна | StandartNews.com

Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов и емблематичните сценаристи на "Шоуто на Слави", днес водачи на листи на ИТН и депутати в новия 46-и парламент, коментираха в предизборното студио на Телевизия 7/8 победата на партията си на вота за НС. Те бяха единодушни: първа политическа сила е българският народ.

ВИЖ ОЩЕ: Слави обърна вота. Поведе на ГЕРБ (ГОРЕЩИ ДАННИ)

Важно е да се върне парламентаризмът в България, казаха те и председателят на 45-ото НС Ива Митева, която също участва в предизборното студио.

ВИЖ ОЩЕ: 10 изненади на вота

Отиват си шкафчета, отиват си кюлчета, заявиха още сценаристите. Тошко Йорданов бе категоричен, че резултатът от вота на 11 юли бележи политическия край на ГЕРБ.

Изборите показаха и политическата смърт на патриотите, те вече няма да влязат в Народното събрание, казаха още сценаристите. И допълниха: Надяваме се след месеци да ги видим обединени на съдебните банки.

Суверенът се произнесе категорично, заявиха сценаристите на Слави и метафорично обясниха разликата между хората и животните - животните не си избират най-простия водач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай