Експертите на Слави говорят. Ето какво ще променят

Вижте позициите на шестима от експертите на "Има такъв народ"

Експертите на Слави говорят. Ето какво ще променят | StandartNews.com

Реформи в икономиката, образованието, здравеопазването, местното самоуправление, външната политика предвиждат експертите в партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

Революционни за промените в образованието, където ИТН предвижда премахване на делегираните бюджети за училищата, мандатност на директорите и отмяна на матурата след четвърти клас. В областта на висшето образование "Има такъв народ" предвижда чрез завишени критерии за акредитация у нас да останат по-малко университети, но даващи обучение на наистина европейско ниво

В помощ на младите семейства ИТН предвижда въвеждането на необлагаем минимум. Планирани са 10 данъчни промени и финансови стимули за младите предприемачи.

"Стандарт" представя шестима от топ експертите на "Има такъв народ". Позициите им обясняват в детайли реформите, които партията на Слави Трифонов ще направи.

https://static.standartnews.com/storage/thumbnails/inner_article/2716/2523/4569/%D0%B8%D1%82%D0%BD.jpgД-р Пламен Николов: Данъчни облекчения за фирми, които наемат учени

 

 

Павела Митова: Трябва да отстояваме националния интерес

 

 

Георги Георгиев: Властта на ГЕРБ роди регионален геноцид

 

 

Илко Стоянов: Вече има инвеститори за развитие на Благоевград

 

 

Кирил Симеонов: Финансови стимули за млади предприемачи

 

 

Пламен Данаилов Необлагаем минимум в помощ на семействата

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай