Селото, в което всеки притежава самолет

Къщите в Спрус Крик са проектирани така че да побират самолетите

Селото, в което всеки притежава самолет | StandartNews.com

Ако обичате да летите със самолет, може да искате да посетите или дори да живеете в Спрус Крик, Флорида. Това е село, където почти всеки притежава самолет, а улиците са писти. Спрус Крик е жилищен въздушен парк, общност, изградена около частно летище, където жителите могат да паркират самолетите си в собствените си хангари и да излитат или кацат, когато пожелаят. 

Местността е основана през 1974 г. на територията на бивше военноморско летище от Втората световна война. Заема площ от 1200 акра и има около 5000 жители. Разполага с асфалтова писта от 4000 фута, с контролна кула и GPS система. Освен това разполага с хеликоптерна площадка, база за хидроплани и голф игрище. Летището е отворено 24 часа в денонощието и обслужва около 25 000 полета годишно, пише Vesti. 

В Спрус Крик процъфтява сплотена общност от авиационни ентусиасти, обединяващи пенсионирани и активни пилоти, летателни инструктори, механици, инженери и дори астронавти. Тази разнообразна група споделя дълбока любов към летенето. Тяхната страст се простира до широка гама от самолети, включително едномоторни витла, реактивни самолети, ретро бойни птици и експериментални модели. Независимо дали за почивка, бизнес или благотворителни инициативи, те се издигат в небето, организирайки вълнуващи събития като авиошоу и групови полети. Подхранвайки страстта си допълнително.

Няколко клуба и организации, като Spruce Creek Flying Club, Spruce Creek Ninety-Nines и Spruce Creek Young Eagles, предоставят възможности за сътрудничество и растеж в рамките на авиационната общност. 

Къщите в Спрус Крик са проектирани така че да побират самолетите. Те варират от апартаменти и градски къщи до по-големи имения и повечето от тях имат прикрепени или обособени хангари с пътеки за рулиране, водещи до пистата. Някои от домовете също имат басейни, тенис кортове и други удобства. Цените на жилищата варират в зависимост от размера, местоположението и състоянието, но обикновено започват от 200 000 долара и достигат до няколко милиона долара. Спрус Крик не е единственият жилищен въздушен парк в света, но е един от най-големите и известни.

Той също така привлече някои известни личности като Джон Траволта, Том Круз и Харисън Форд, които са посетили или отсядали в местността. Спрус Крик е уникално и завладяващо място, където летенето е начин на живот. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
wegovy oral medication
преди 2 месеца

[url=https://ozempictabs.shop/]wegovy injection[/url]

Откажи
Ферди
преди 2 месеца

Представяш ли си да живееш в този адски шум от излитащи и приземяващи се самолети . За месец оглушаваш ха ха ха

Откажи