Разтърсваща новина за Гришо, точно преди важен мач

Както вече стана ясно Мадалина не последва Димитров в Китай

Разтърсваща новина за Гришо, точно преди важен мач | StandartNews.com

Източник: iamsport.ro

Григор Димитров и румънката Мадалина Генеа изглежда са сложили край на връзката си, съобщава БЛИЦ.

Разтърсващият слух идва само часове преди мача на Гришо с Карлос Алкарас от осминафиналите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Шанхай. Двубоят се очаква да стартира малко след 13:30 часа наше време.

Както вече стана ясно Мадалина не последва Димитров в Китай. Слухът за раздялата им се подклажда още повече от факта, че двамата изтриха всичките си общи снимки от профилите си в Инстаграм, където вече не са последователи един на друг.

Българинът и 36-годишната румънка често споделяха постове и сторита с кадри от приятно прекарано време заедно, включително обяснения в любов.

Причината за краха на връзката им, ако наистина са скъсали, за момента не е ясна. Последната публична проява на Гришо и Мадалина беше през септември на кинофестивала във Венеция, където изглеждаха все така влюбени.

Хасковлията и красавицата започнаха връзката си преди няколко месеца, след като преди това Григор сложи край на отношенията си с Лолита Османова. Българинът и Мадалина бяха обявени за най-горещата двойка на лятото според "Кориере дело спорт". Двамата изпревариха дори италианските звезди Матео Беретини и Мелиса Сата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай