Путин с невиждана охрана и странен часовник

Бронирани лимузини и мотоциклети чакат на летището

Путин с невиждана охрана и странен часовник | StandartNews.com

 

Руският президент Владимир Путин е с невиждана по размер охрана на форума в Пекин.

На летището го е чакал кортеж, който включва няколко лимузини от любимата му марка Aurus Senat, както и дузина мотоциклети..

Качил се е в черна бронирана лимузина без регистрационни номера. Това става ясно от снимките, качени в Телеграм мрежата на близките до Кремъл журналисти. Пред лимузината има още поне един такъв автомобил.

По-рано министърът на промишлеността и търговията заяви, че по нареждане на Путин Русия започва производство на нов вариант на Аурус Сенат, който ще е на пазара догодина.

В Китай Путин участва във форума "Един пояс, един път", в кулоарите на който той води разговори с китайския лидер Си Дзинпин, който също пристигна с две лимузини Hongqi N701.

Журналистите забелязаха и необичаен детайл по часовника на Путин. Фотографи заснеха китката на руския лидер, на която се вижда циферблата на часовника му, но той не показва местно време, а московско.

Други журналисти пък твърдят, че Путин е с ядреното куфарче в Пекин като се позовават на куфарчета в ръцете на огромната му охрана.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай