Нови награди за лоялните клиенти на А1 през септември в „А1 клуб ти е на късмет“

Този месец предметните награди включват 100 ваучера за гориво от „Петрол“

Нови награди за лоялните клиенти на А1 през септември в „А1 клуб ти е на късмет“ | StandartNews.com
  • Този месец предметните награди в „Колелото на късмета“ в Моят А1 включват 100 ваучера за гориво от „Петрол“ на стойност 100 лв. и 100 безжични слушалки ttec Mode

Нови предметни награди и атрактивни моментни бонуси очакват лоялните клиенти на А1 в „Колелото на късмета“ в Моят А1. Кампанията ще продължи до 30 септември, а веднъж дневно всеки потребител с регистрация в приложението или уеб версията на Моят А1 ще може да вземе участие и да изпробва късмета си.

„Колелото на късмета“ в платформата Моят А1 сега е с два нови сектора, които дават възможност за участие в тегленето на предметни награди. Всяка седмица от септември ще се раздават по 20 ваучера на стойност 100 лева за гориво от бензиностанции „Петрол“ и по 20 безжични слушалки ttec Mode. Всеки участник, попаднал на някой от новите сектори, може да заяви участие, като попълни кратка регистрационна форма.

Моментните дигитални награди, които потребителите могат да спечелят, включват бонус пакети за мобилен интернет, минути за разговори и SMS-и. А едни от най-примамливите моментни награди, от които може да се възползва всеки в рамките на 24 часа, са неограничените минути за национални разговори и неограничените МВ мобилен интернет на максимална скорост.

Играта на телекомуникационния оператор е само една от причините регистрираните в Моят А1 да използват платформата всеки ден. Тя дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон. Приложението е с обновен дизайн, който прави потребителското изживяване още по-добро, а „Колелото на късмета“ истински специално.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ТАКЪВ ОРГАЗЪМ ИЗЖИВЯХ С А1
преди 4 месеца

ЧЕ БАТЕРИЯТА НА ТЕЛЕФОНА СЕ ЗАПАЛИ !

Откажи