Изненада! С какво се захвана Уилям въпреки трудните времена

Включи се в добра инициатива

Изненада! С какво се захвана Уилям въпреки трудните времена | StandartNews.com

На 18 април, престолонаследникът на британския престол Уилям  прекара между Съри и Лондон заедно с екип на Surplus to Supper - неправителствена организация, която се грижи да оползотворява остатъчна храна и да я превръща в ястия за нуждаещите се.

Уилям първо се включи в готвенето - като баща на три деца, той със сигурност има опит в кухнята. След това пък участва в пакетирането и товаренето на приготвяната храна на буса на организацията, съобщават Hello.

Заедно с още двама човека от Surplus to Supper принцът закара и раздаде приготвената с остатъчните продукти храна на нуждаещи се организации в Лондон като хранителни банки, училища, домове за социално слаби, приюти и религиозни организации.

Последният публичен ангажимент на принц Уилям беше на 19 март, когато беше в Шефийлд във врьзка с проект за борба с бездомността. Два дни по късно - на 22 март, съпругата му Кейт Мидълтън публично съобщи, че е диагностицирана с рак.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Maria
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук: https://shout.to/ketoex

Откажи