Изненада от мъжа на Аня Пенчева! Нагази там, където никой не очакваше

Ивайло Караньотов влиза в политиката, ще става кмет

Изненада от мъжа на Аня Пенчева! Нагази там, където никой не очакваше | StandartNews.com

Мъжът на актрисата Аня Пенчева - Ивайло Караньотов, изненада всички. Той нагази там, където никой не очакваше – ще става кмет.

Преди дни лидерът на КОД Петър Москов, приятели и симпатизанти подкрепиха кандидатурата на Караньотов от коалицията “Синя София” за кмет на район “Средец” и за общински съветник.

Ивайло Караньотов се отличава от всички останали участници в предизборната кампания с твърдото си намерение да премахне комунистическите и съветските паметници в район „Средец“ и в цяла София.

„Не мога да се начудя на хора, попаднали в моята ситуация, които обещават Рая. Можеш да обещаеш това, което зависи от теб. Аз например обещавам, че ще вложа всичките си пълномощия и сили в това на територията на район „Средец“ да не остане нито един болшевишки фетиш. Дали ще успея, е друг въпрос, но ще направя всичко по силите си“, казва кандидатът за кмет, цитиран от "Ретро".

Караньотов е син на театралната легенда Славка Славова. Роден е в София, завършва немската гимназия, а след това треньорски профил в специалност „Лека атлетика и алпинизъм“ в НСА. Цялата му кариера е в професионалния спорт. Има десетки национални и балкански титли на 60, 100 и 200 м. Рекордите му не са подобрени и досега.

След края на спортната си кариера до 1990 г. Караньотов е организатор на каскадите в Народния театър "Иван Вазов", както и в киното. В годините след това се занимава с бизнес. Със сина му Ангел Караньотов постига 4 европейски и 2 вицесветовни титли по супермото. Мирогледът и ориентация му са подчертано десни и консервативни.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Daniel
преди 6 месеца

Още едни дето ще събаря... Естествено защото му е поръчано... Паметниците са история,добра или лоша, така са преценили дедите ни- така са направили Що не обещае да събори незаконни постройки. Що не обещае просперитет за децата ни Да събаря може всеки господа Строителите в нашето общество не стигат Затова и няма традиции в нашата страна, затова няма и замъци Защото политиците са ни дупедавци ,а ние рая която понася всеки С удобното извинение - ми те са на власт сега... Такива винаги ще са на власт докато сме рая Свободата се крепи на бойното копие Санчо... Андрешко обаче само може да бяга от отговорност и да шикалкави Защото свободата се заплаща с кръв Кръвта на този който иска да е свободен или кръвта на подтисника Затова е и казано- Каквото сабя покаже А не изкуствен интелект ви каже...

Откажи