Дженифър Лопес смрази с външния си вид

По време на Седмицата на модата в Париж

Дженифър Лопес смрази с външния си вид | StandartNews.com

Източник: БТА

Дженифър Лопес смрази с външния си вид. 

54-годишната звезда бе едно от нещата, които трябваше задължително да бъдат видени на ревюто на Schiaparelli за пролет/лято 2024 по време на Седмицата на модата в Париж.

Както винаги Джей Ло изпъкна на събитието със своя стайлинг, издържан изцяло в естетиката на екстравагантната модна къща, създадена от прочутата дизайнерка Елза Скиапарели. Лопес беше облечена в пищно бяло палто, изработено от наслоени цветни листа.

За да завърши визията си, американската звезда не пожали аксесоари, започвайки с малка черна чанта, украсена с хромирани устни - още една от запазените марки на стила Schiaparelli. Джей Ло носеше и големи метални обеци, които бяха в тон със златните върхове на обувките, колана и чантата й.

Безспорно най-въздействащият елемент от облеклото на Лопес бяха очилата й - златни, кръгли и наподобяващи очи на огромно насекомо.

Разбира се, Дженифър не спря само до там. Тя също така разкри дръзка промяна в прическата си, като се появи с нетипично къса за нея коса.

Модното ревю, което се проведе на Place Vendôme, Дженифър Лопес изгледа от първия ред в компанията на Зендая и други звезди.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай